Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23469 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Департамент транспортної інфраструктури спільно з Комунальною службою перевезень розробили інформаційний ресурс в якому можна знайти інформацію про всі маршрути, схеми руху та конкурси на перевезення пасажирів.

ksp.kiev.ua

Як зазначили в Департаменті транспортної інфраструктури ресурс сприятиме відкритості та прозорості роботи організації.

«Сучасна європейська столиця повинна використовувати прогресивні інструменти взаємодії для підвищення якості надання послуг із перевезення пасажирів. Для цього ми створили ресурс, де перевізники зможуть отримати консультативну підтримку, а громадяни – слідкувати за процедурою проведення конкурсу», – зазначив директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Сергій Симонов.

На сайті можна знайти деталізовану інформацію за всіма маршрутами, а також online-карту Google. В свою чергу перевізники, мають змогу завантажити документи та отримати роз’яснення онлайн. «Ми хочемо дати Києву комфортний і безпечний транспорт. Поки місто не може відмовитися від маршрутних таксі, ми будемо жорстко відбирати перевізників та допускати до роботи лише тих, чий рухомий склад відповідатиме всім стандартам», – додав Сергій Симонов.

Додамо, що 16 березня відбудеться конкурс на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування. На нього винесено 15 маршрутів.

Нагадаємо, Києву необхідно 465 транспортних засобів, аби прибрати з доріг маршрутки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button