Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23538 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Депутат Київради Сергій Харчук запропонував колегам частіше користуватись громадським транспортом та виставляти свої фото в соціальні мережі з хештегом «#Яобираюгромадськийтранспорт».

Sergii Kharchuk/Facebook

Як повідомляє Харчук на своїй сторінці у Facebook, на засіданні Комісії з питань транспорту, реклами та зв’язку, він запропонував членам комісії та керівництву Департаменту транспортної інфраструктури зрозуміти проблеми перевізників обираючи для подорожей містом громадський транспорт. Учасники флешмобу викладатимуть селфі з маршруток, трамваїв та тролейбусів та підкріплюватимуть хештег «#Яобираюгромадськийтранспорт».

«Сьогодні пересувався зранку в маршрутці №181. Стара, іржава, перекошена «залізна фіра». Проте, в салоні досить чисто та тепло (бувають гірше). Кожного разу, коли водій відволікаючись, повертає решту, розумієш критичну необхідність впровадження електронного квитка», – пише автор флешмобу Сергій Харчук.

Своє фото в соціальну мережу на підтримку флешмобу вже виклав директор Департаменту транспортної інфраструктури Сергій Симонов.

Нагадаємо, Києву необхідно 465 транспортних засобів, аби прибрати з доріг маршрутки.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button