Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 290 днів. За цей час ми опублікували 23590 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Автори проекту CityWood виготовляють настінні мапи великих міст з дерева.

Команда розпочала спільнокошт-кампанію на Kickstarter з метою зібрати 3000 доларів США. Ця сума була зібрана за 11 годин, і станом на п’яте лютого внесків зробили вже більше, ніж на 66 тисяч доларів.

Читайте також: Три українські стартапи зібрали на Kickstarter більше $300 тисяч. Як у них справи?

Автори пропонують придбати 3D-мапу одного з 65 міст світу, вироблену з трьох шарів фанери товщиною 3 мм, під склом: спочатку вкладається лист-основа, за ним шар з обрисами ландшафту міста, і на нього вже нашаровується мапа з будинками та вулицями. Мапа виготовляється за допомогою лазера, який ріже фанеру з точністю до 1/100 міліметра.

Серед міст, мапи яких можна замовити зараз, опинились Варшава, Нью-Йорк, Відень, Берлін, Цюрих, Кейптаун, Москва, Гонконг, Гавана, Буенос-Айрес, Ванкувер тощо.

Вартість найменшої мапи розміром 12х18 сантиметрів складає $29.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button