Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Інкубатор інноваційних об’єктів благоустрою міського середовища Синхро-Простів, спільно з City Innovation Platform та HUB 704 проведуть хакатон у Києві.

Хакатон синхро-простір – це захід, під час якого архітектори, дизайнери та IT-спеціалісти об’єднаються в команди, щоб створити інноваційні рішення для Києва:

  • розумні вуличні меблі;
  • розумне освітлення;
  • інтерактивні об’єкти.

Захід відбудеться з 16 по 18 лютого. Створені на хакатоні проекти отримають можливість бути реалізованими у центральній частині ВДНГ та біля громадського ресторану Urban Space 500.

В програмі заходу:

16 лютого (п’ятниця) 18:30 – знайомство, формування команд, тренінги (креативне та дизайн-мислення).

17 лютого (субота) з 10:30 до 13:00 – лекції спікерів. З 13:00 – робота над проектами.

18 лютого (неділя) з ранку до 18:00 робота над проектами та їхні презентації перед журі. З 19:00 до 21.00 – оцінка проектів, висновки журі, нагородження, нетворкінг.

Щоб взяти участь в хакатоні, необхідно заповнити анкету та оплатити організаційний внесок за посиланнямСтандартний внесок учасників – 400 грн. Для студентів знижка 50% (200 грн). Для команди з 3-х учасників знижка – 10%. У вартість входять усі потрібні матеріали, а також їжа та напої. Організатори просять взяти з собою ноутбуки.


Місце: HUB 704

Адреса: Вул. Соляна, 70

Дата: 16-18 лютого 2018

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button