Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У підземному переході біля станції метро «Майдан Незалежності» демонтують всі ролетні ряди.

kiev.unian.ua

«Будуть демонтовані всі тимчасові споруди на Майдані, оскільки в них відсутні правові підстави, в них відсутня дозвільна документація», – заявив перший заступник директора Департаменту міського благоустрою КМДА Тарас Панчій, повідомляє УНІАН.

За словами Панчія, МАФи рахували рядами, і за попередніми даними – це 121 ролет. З вчорашнього дня підприємці, які працюють в переході на Майдані Незалежності, збирають та вивозять своє майно.

Тарас Панчій також додав, що демонтаж МАФів біля станції метро «Лісова» міські служби не проводили. «На Лісовій орендар земельної ділянки зносив споруди, ТОВ «Жен Сан», – зазначив Панчій.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button