Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23579 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Освітня платформа CANactions спільно з видавництвом «Основи» запустила кампанію зі збору коштів на видання книги Йена Ґела «Міста для людей» українською.

Книга «Міста для людей» видана 32 мовами в усьому світі. За допомогою цього проекту CANactions у співпраці з видавництвом «Основи» прагнуть відкрити доступ до цієї так званої «Біблії урбаніста» для української аудиторії, та сприяти появі якісної літератури в сфері урбаністики та архітектури українською мовою», – йдеться на сторінці кампанії.

На даний момент, на видання книги вже зібрали понад 10 тисяч гривень. В планах зібрати 70 тисяч гривень.

Зібрані кошти будуть використані на оплату професійного якісного перекладу, верстку, частина грошей піде на друк тиражу. Інший внесок у видання робить фонд CANactions, частину беруть на себе партнери з видавництва «Основи».

Нагадаємо, як зазначила засновниця видавництва «Основи», Дана Павличко, книгу планують випустити вже у квітні.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button