Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 276 днів. За цей час ми опублікували 23482 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У київському телецентрі «Олівець» вперше розпочала роботу Офіційна фан-зона Зимових Олімпійських ігор-2018.

UA:ПЕРШИЙ уклав угоду з Eurosport на ретрансляцію Олімпійських ігор. З огляду на це, з 9 по 25 лютого за адресою вул. Мельникова, 42 працюватиме декілька локацій. Вхід на всі події вільний.

Лекторій

У програмі 45 лекцій для глибшого ознайомлення з історією, правилами та реаліями Олімпійських ігор. Серед доповідачів – спортсмени, майстри спорту, багаторазові чемпіони України та світу, призери Олімпійських ігор, представники Федерацій зимових видів спорту, а також знавці у сферах психології, маркетингу, спорту та інших дисциплін.

Виставка

На ній представлено спортивний інвентар із Зимових Олімпійських ігор. Також організатори розмістили тут декілька інфобордів з історією Олімпійських ігор, цікавими фактами про них та їх учасників.

Ігрова зона

В інтерактивній ігровій зоні дорослі та діти зможуть спробувати свої сили у керлінгу, лижному спорті та біатлоні – видах спорту, які входять до програми Зимових Олімпійських ігор-2018. Тут розташовані спеціальні поля, техніку та тренажери, які дадуть можливість частково відчути те, що переживають під час змагань спортсмени.

Прес-зона

На локації в режимі онлайн транслюватиметься одразу сім відеопотоків з Зимових Олімпійських ігор-2018, в той час як в ефір UA:ПЕРШИЙ йтиме лише один з них.

Фан-зона працює з 10:00 до 20:00.

Додамо, цьогорічні 23-ті Зимові Олімпійські ігри відбуваються у Пхьончхані, Південна Корея. Вони розпочались 9 лютого і офіційне закриття відбудеться 25 лютого. В цьому році на іграх представлені 95 команд. 33 учасники з України представлятимуть країну у 9 видах спорту: біатлон, санний спорт, фігурне катання, лижні перегони, фристайл, гірськолижний спорт, лижне двоборство, сноуборд, скелетон.

Нагадаємо, раніше телеканал UA:Перший облаштував у будівлі Телецентру кафе та кінотеатр.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button