Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 284 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Дейтінговий сервіс Tinder планує впровадити функцію, що дасть змогу жінкам заблокувати можливість чоловіків писати першими.

iphonebackupextractor.com

Як повідомляє The Verge з посиланням на слова представниці компанії Менді Гінсберг, Tinder прагне нейтралізувати тиск на користувачів, зменшуючи можливість неприйнятного спілкування між чоловіками та жінками.

В компанії зазначають, що жінки не хочуть, щоб на них тиснули перед початком розмови, і завдяки новій функції вони матимуть змогу розпочинати бесіду.

Спочатку функція пройде стадію тестування, проте наразі невідомо коли саме її планують запустити.

На даний момент, користувачі можуть писати один одному лише після збігу. Як чоловіки так і жінки мають змогу першими почати листування.

Якщо нову функцію все ж таки впровадять, сервіс стане схожим на конкурента Bumblе, де жінки можуть писати першими, якщо увімкнули відповідну можливість.

Нагадаємо, в минулому році дейтінговий сервіс Tinder хотів купити Bumblе за 450 мільйонів доларів, але засновник відмовився від угоди.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button