Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В інноваційному містечку UNIT city шостого березня відбудеться форум, на якому презентують проект «Технологічний Пакт з розвитку жінок в STEM-компаніях».

Проект «Технологічний Пакт з розвитку жінок в STEM-компаніях» спрямований на розвиток жіночого лідерства в технологічних компаніях та університетах. Адже жінки в STEM-галузях становлять близько 21-23%, а на керівних посадах їх ще менше. Мета пакту – консолідувати зусилля навчальних закладів і компаній для підтримки жінок в технологічній сфері та сприяння розкриттю їх потенціалу. Підписуючи документ, компанії та ВУЗи зобов’язуються підтримувати жінок у своїх організаціях, а саме: допомогти STEM-компаніям подолати професійні та гендерні стереотипи; створити можливості кар’єрного розвитку для жінок і популяризувати провідні технологічні компанії в Україні, які підтримують жінок.

Також на Форумі вперше буде презентовано дослідження щодо важливості жіночого лідерства в технологічних компаніях та нову нагороду від STEM Коаліції «Краща компанія для жінок». Всі учасники зможуть познайомитись із практиками українських компаній, що розвивають жіноче лідерство.

Форум проводиться за підтримки Accountability Fund при Посольстві Королівства Нідерландів в Україні. Реєстрація на форум відкрита за посиланням до 28 лютого.

Організаторами заходу є Коаліція STEM освіти – це платформа для об’єднання компаній, навчальних закладів, асоціацій, експертних організацій, муніципалітетів та ЗМІ заради підвищення якості STEM-освіти в Україні.


Місце: Інноваційне містечко UNIT city, UNIT core

Адреса: вулиця Дорогожицька, 1

Дата: 06 березня 2018

Час: 10:00 – 17:00

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button