Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Генеральний директор КО «Київзеленбуд» Михайло Наконечний презентував нову сучасну екологічну техніку для прибирання парків.

Михайло Наконечний/Facebook

«Сьогодні ми презентуємо дев’ять із 157 одиниць придбаної техніки. Серед неї: перший в Україні вантажний електромобіль ALKE ATX 230 для прибирання парків із запасом ходу понад 130 км (аналогічні за характеристиками бензинові авто за рік споживають пального на понад 550 000 грн); вакуумно-підмітальна машина RCM Patrol (компактно працює в радіусі 2,35 м, збирає до 1000 кг сміття, підйомна передня заслінка збирає сміття великого розміру); трактор-газонокосарка VIKING MT 6127 ZL – унікальна сучасна газонокосарка з висотою скошення від 30 см до 110 см», – розповідає Наконечний.

Напередодні комунальники протестували електричні вакуумні пилососи Tenax Elektra, дизельні вакуумні пилососи RCM Patrol й дизельні газонокосарки Grillo.

Додамо, що під час прес-конференції «Екологічна політика Києва: підсумки 2017 року і плани на 2018 рік», КО «Київзеленбуд» презентували  «Екологічний атлас міста Києва», мета створення якого – аналіз сучасного екологічного стану міського середовища, визначення шляхів раціонального вирішення екологічних проблем міста та формування системи екологічного інформування населення.

Нагадаємо, у січні КО «Київзеленбуд» оголосило 7 тендерів на розробку проектів з капітальних ремонтів благоустрою найбільших парків столиці.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button