Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23545 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Державна екологічна інспекція у Сумській області повідомила про те, що торішня зимова обрізка дерев у Конотопі проводилась без дозволів та погодження з інспекцією.

Екологи зазначають, що обрізка дерев у грудні минулого року у Конотопі на вул. Успенсько-Троїцькій і по проспекту Миру проводилась без оформлення відповідного акту обстеження і без погодження. Внаслідок обрізки було пошкодженно 41 дерево, повідомляє інформаційний портал «Голос Конотопа».

Загальний розмір збитків, нанесений зеленим насадженням становить понад 102 тис. грн. Матеріали по факту незаконного видалення зелених насаджень вже передані до Конотопського відділу поліції.

Додамо, що у грудні 2017 року ТОВ КП «Флора» відповідно до договору з управлінням ЖКГ Конотопської міської ради провела обрізку дерев на двох вулицях. Не отримавши погодження від Державної екологічної інспекції було порушено Постанову від 1 серпня 2006 року №1045 «Про затвердження Порядку видалення дерев, кущів, газонів і квітників у населених пунктах», а також статтю 28 Закону України «Про благоустрій населених пунктів».

Нагадаємо, протягом двох останніх років КО «Київзеленбуд» обрізало близько 100 тисяч дерев у Києві. «Хмарочос» розбирався, чи є від кронування користь та як правильно доглядати за деревами в місті.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button