Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23471 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Організатори проекту кажуть, що перевізник не виконує умови договору.

«Після трьох успішних ранкових рейсів Київпастранс просто відмовився випускати автобус ввечері 12 березня», – коментує ситуацію один з координаторів соціального проекту, Андрій Саук. Щодня 100-місний автобус, має їздити вранці з 6:00 до 9:00, і ввечері з 17:00 до 20:00 з Броварів до станції метро «Лісова» в Києві.

Транспортні послуги має надавати КП «Київпастранс», з яким вже уклали договір координатори проекту, кажуть вони. Фінансування автобуса здійснюватиметься шляхом донорських внесків online та пожертвуваннями пасажирів автобуса за бажанням. Для усіх категорій населення проїзд буде безкоштовний.

Нагадаємо, Максим Польща, Андрій Саук та Максим Карпюк шляхом краудфандингу збирають кошти на «громадський автобус», який має щоденно курсувати між Броварами та Києвом.

Щодня відбувається трудова міграція жителів Броварів до столиці. Чимало з них на в’їзді користуються станцією метро Лісова, яка за даними 2017 року є найбільш завантаженою – нею скористалися понад 21,4 млн людей. При цьому в години пік між Києвом та Броварами не курсують приміські електрички.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button