Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23426 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Управління реклами розробляє онлайн-сервіс, який спростить процедуру повідомлення про встановлення вивіски.

Про це повідомив начальник Управління з питань реклами Олександр Смирнов: «Ми намагаємося максимально спростити процедуру оформлення підприємцями вивісок. Перші кроки спрощення процедури були визначені власне в новому Порядку оформлення вивісок. Проте ми рухаємось далі і, для економії вашого часу, вже незабаром заявку можна буде подавати в режимі онлайн. У свою чергу, робочий орган протягом 10 робочих днів приймає рішення про відповідність чи невідповідність вивіски й інформує заявника».

Після запровадження онлайн-сервісу, підприємець залишатиме заяву про розміщення вивіски та пакет необхідних документів в електронному вигляді, а поїздка до дозвільного центру не буде обов’язковою.

Ресурс дозволятиме відстежувати статус заявки. Після перевірки зявки управлінням реклами приймається рішення про відповідність або невідповідність вивіски вимогам Порядку розміщення вивісок у місті Києві та надсилається повідомлення. Якщо вивіска не відповідає вимогам Порядку розміщення вивісок, у повідомленні чітко зазначаються невідповідності, рекомендації та строки щодо їх усунення.

Вхід до системи здійснюватиметься за допомогою особистого ЕЦП (електронного цифрового підпису).

Нагадаємо, раніше «Хмарочос» писав, чому Київ досі захаращений нелегальними вивісками.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button