Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 274 днів. За цей час ми опублікували 23469 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Державна архітектурно-будівельна інспекція (ДАБІ) анулювала дозвіл на початок будівництва ЖК «Подол Град Вінтаж», який планується збудувати за адресою вул. Вознесенський узвіз, 28-30.

Зображення: domik.ua

Рішення було прийнято 16 березня після того, як 27 лютого народний депутат Сергій Лещенко під час брифінгу у Верховній Раді публічно звернувся до глави ДАБІ Олексія Кудрявцева з закликом зупинити хаотичну забудову на Подолі. Територія зараз активно забудовується житловими комплексами. Наприклад, будівництво ведеться на території цегельного заводу Ріхтера на вул. Кирилівській, на вул. Юрківській, 3, забудовується квартал між вулицями Волоською, Іллінською, Набережно-Хрещатицькою. А по сусідству з ЖК «Поділ Резиденс Плаза» почалося будівництво ЖК «ПодолГрад Вінтаж».

«Анульовано дозвіл на проведення будівельних робіт на одному зі скандальних майданчиків в історичній частині Києва. Йдеться про житловий комплекс “Поділ Град Вінтаж”, який будують на ділянці Товариства сліпих. Це новий будинок на перехресті Вознесенського узвозу і вулиці Глибочицької. Черговий етап руйнування історичної частині міста, остаточно перетворить транспортну магістраль, яка йде з Подолу, в один суцільний затор. Вдячний керівнику Державної архітектурно-будівельної інспекції Олексію Кудрявцеву за оперативну і єдино вірну реакцію на депутатський запит», – написав Сергій Лещенко на своїй сторінці в Facebook.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button