Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23635 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

20 березня відбувся благодійний вечір, де зібрали 100 000 гривень для встановлення пам’ятника гривні.

Пам’ятник гривні у Донецьку, який здали на металобрухт. Фото: oligarh.media

Про встановлення пам’ятника заявив на своїй сторінці у facebook один з ініціаторів проекту, журналіст Андрій Павловський. За його словами, над реалізацією проекту працює ініціативна молодь, яка власними силами збирає кошти на встановлення арт-об’єкту з українською грошовою одиницею. Павловський написав, що на благодійному вечорі зібрали 100 000 гривень на реалізацію ідеї. Загальна вартість проекту становить 300 000 гривень.

Ініціатор проекту вважає, що пам’ятник має стати символом економічного зростання країни: «”Гривня”, як і герб, і державний прапор, є символом України. Наша скульптура – це в першу чергу про віру, про віру у власну країну, власні символи і власні можливості. Всі люди, які підтримують проект, бажають економічного зростання нашій країні, щоб ця скульптура стала символом цього росту і місцем натхнення для тих, хто вирішив змінити своє життя на краще».

Також партнером цього проекту стало Міністерство освіти та науки України. А голова Печерської райдержадміністрації вже виділив місце під цей «арт-об’єкт».

Зараз ініціатори шукають скульпторів, які могли би взятися за реалізацію цього проекту.

Нагадаємо, раніше у київському парку Зеленбуд встановив «велетенське кам’яне серце».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button