Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Станіслав Графський, брат клієнтки, вважає, що компанія займається перепродажем техніки.

Станіслав Графський, брат клієнтки компанії, повідомляє на своїй сторінці у facebook, що його сестра віддала смартфон iPhone 6S в ремонт до сервісного центру «Цитрус», де їй повідомили, що телефон не підлягає відновленню і його потрібно відправити в Китай на утилізацію. Пізніше, за свідченнями користувачки, їй почали дзвонити невідомі й шантажувати, що розповсюдять приватні світлини, якщо вона не надасть пароль до свого акаунта в iCloud.

Станіслав вважає, що до шантажу може бути причетний колишній співробітник компанії Цитрус, який займається перепродажем мобільної техніки.

«Я зв’язався з шантажистами від імені сестри, один з них обмовився, що давно працює з телефонами від «Цитрус» і від їх партнера (як я зрозумів, партнер Цитруса АППсервіс). Судячи з його впевненої манери говорити, він шантажує власників не вперше. І канал перепродажу телефонів, які начебто йдуть на утилізацію, в компанії «Цитрус» налагоджений дуже добре», – пише Станіслав Графський

Пізніше СЕО компанії «Цитрус» Віталій Кузнєцов повідомив, що телефон був викрадений працівником компанії і проданий на радіоринку. За його словами, продавці ринку змогли відремонтувати телефон та почали шантажувати дівчину. В своїй письмовій відповіді клієнту, фірма заперечила свою причетність до справи, і натомість висунула звинувачення в наклепі та відсутності доказів. Також  «Цитрус» вимагає спростувати невірогідні свідчення.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button