Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У КО «Київзеленбуд» обіцяють цього року оновити мощення в парку, збудувати альтанку, створити нову функціональну зону та встановити відеокамери і Wi-Fi.

Відповідний проект капітального ремонту благоустрою парку презентували під час робочої наради, повідомляє прес-служба «Київзеленбуда».

Згідно з проектом, парк «має бути привабливим для відвідувачів різного віку», тому тут заплановано облаштувати функціональні зони, передбачити центральний майданчик та відновити сцену для проведення масових заходів.

Нове зонування передбачатиме створення спортивного та дитячого майданчиків. У дитячій зоні мають встановити ігрове приладдя для дітей різного віку. Спортивна зона передбачатиме майданчики з універсальним набором обладнання, в тому числі для гри в шахи, настільний теніс, волейбол.

Задля безпеки відвідувачів передбачено встановлення застережних засобів в зонах перетинання алей та доріжок з колією дитячої залізниці. Крім того у парку з’являться камери спостереження та зона для користування безкоштовним інтернетом.

На території парку також знаходиться будівля колишнього басейну, зараз вона у занедбаному стані. У КО «Київзеленбуд» повідомили, що вона не знаходиться у комунальній власності, а отже не є частиною капремонту.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button