Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23633 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Представники компанії «Цитрус» зібрали прес-конференцію та повідомили деталі розслідування.

фото:beztabu.net

Брат постраждалої, Станіслав Графський, заявив, що не довіряє словам СЕО компанії, оскільки, не отримав від поліції підтвердження про спільне розслідування. Також його сторінку з постом про «Цитрус» було заблоковано, як спам.

СЕО компанії «Цитрус» Віталій Кузнєцов на свої fb сторінці, проінформував, що викрадач телефону затриманий та перебуває в поліції. Він також запевнив, що компанія «Цитрус» сприяла розслідуванню цієї справи. У понеділок, 26 березня, компанія «Цитрус» провела прес-конференцію, де Кузнєцов ще раз повторив версію подій «Цитруса», що телефон був викрадений працівником компанії та проданий на ринку «Дніпро» за 500 гривень. Також він наголосив, що зараз вони проводять внутрішнє розслідування. На прес-конференції був присутній брат потерпілої Станіслав Графський, який сказав, що не вірить словам працівників компанії.

Сім’ї запропонували у якості компенсації новий смартфон iPhone 6s. Але цього вже недостатньо, на думку Графських. «Спочатку ми повинні були довести, що ми не боти. Потім, що це не змова конкурентів, потім – що ні наклепники. І нарешті нас визнали незадоволеними клієнтами», – заявила дружина Графського, пише mc.today.

«Прогнозуючи можливі варіанти фіналу ситуації в юридичній площині, можна припустити, що найбільш реалістичним є виплата власниці телефону моральної компенсації на основі мирної угоди сторін, заключеної в процесі розгляду позову про нанесення моральної шкоди», – коментує ситуацію кандидат юридичних наук, Олександр Капля для «Хмарочоса».

Нагадаємо, що Станіслав Графський звинувачує компанію «Цитрус» у нелегальному продажі мобільних телефонів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button