Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23273 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У клієнта служби пасажирських перевезень Uber водій викрав рюкзак з ноутбуком.

24 березня у клієнта компанії Uber в таксі під час зупинки був викрадений рюкзак з ноутбуком Apple MacBook Air. Євген Бондаренко вийшов на запланованій зупинці, залишивши свої речі в авто. В цей момент водій скасував замовлення та втік на автівці з речами.

Постраждалий звернувся у службу підтримки Uber. У своїй відповіді постраждалому в компанії пояснили, що водій заперечує свою причетність до справи. Після цього Бондаренко звернувся зі скаргою в поліцію, там йому відповіли, що зможуть  розглянути справу лише в понеділок.

фото:facebook.com/bondarinni

Паралельно Євген зібрав усю інформацію про крадія: його номер телефону, сторінку у соцмережі VK, номер машини та почав відстежувати свій MacBook Air за допомогою хмарного сервісу iCloud. Таким чином, він знайшов свій пристрій вночі 27 березня в м. Буча і попросив знайомих поїхати з ним до помешкання зловмисника. Після перемов з крадієм через двері його квартири, Євгену повернули речі.

Як повідомляє постраждалий, пристрій намагались перепрошити, оскільки в нього зараз заблокований жорсткий диск. Всі матеріали справи Євген Бондаренко планує передати в поліцію.

Нагадаємо, цього року самокерована автівка Uber збила людину насмерть. 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button