Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Дитяча зона на Михайлівській площі перетворилась на рекламу бренду, комерціалізуючи публічний простір.

Фото: Дар’я Михайлова / Facebook

На Софійській площі у Києві з 5 по 22 квітня триватиме Фестиваль писанок. Він відбувається вже восьмий рік поспіль. Цьогоріч тут встановили ще понад 300 фігурок зайців, яких художники та аматори розмальовували, «ні в чому не обмежуючи фантазію», повідомляє УНІАН.

Навпроти на Михайлівській площі організували дитячу зону, вкриту логотипами бренду «Кіндер-сюрприз». 

Фото: ukrinform.ua

«Те, який має вигляд обладнання, відноситься до компетенції саме організатора. Ні Управлінню з питань реклами, ні КП “Київреклама” не надано повноважень щодо втручання у оформлення територій проведення масових заходів», – прокоментував логотипи «Кіндер-сюрприз» на Михайлівській начальник Управління з питань реклами Олександр Смирнов.

За його словами, за це відповідають департамент містобудування та архітектури і департамент промисловості та розвитку підприємництва. Через звернення киян, Смирнов подав запит на надання візуальної схеми організації території заходу. «Після відповіді стане очевидним, які схеми подано організаторами, хто і що погоджував з боку обох департаментів», – зазначив він.

Нагадаємо, наприкінці минулого року Агенти змін розробили правила розміщення вивісок на фасадах будинків у історичних районах Києва.

В кінці квітня на Поштовій площі відкриється «Гастро причал» з колесом огляду та ді-джеями.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button