Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Розслідування Громадського розділило перше місце із публікаціями The New York Times про домагання.

Павло Шеремет. Кадр із фільму «Вбивство Павла»

Фільм-розслідування «Вбивство Павла», створений проектом Громадського «Слідство. Інфо» спільно з OCCRP, отримав престижну нагороду Investigative Reporters and Editors Award (IRE). Про це повідомляється на сайті IRE.

Стрічка розділила перше місце із матеріалами газети The New York Times про сексуальні домагання у Голлівуді.

Під час розслідування автори фільму намагалися знайти відповідального за вбивство журналіста «Української правди» Павла Шеремета, який загинув 20 липня 2016 року від вибуху автівки у центрі Києва, на розі вулиць Богдана Хмельницького та Івана Франка.

«Журналісти проявили неймовірну наполегливість та сміливість, досліджуючи місце злочину, відстеживши ключових свідків та проаналізувавши записи камер спостереження, аби віднайти докази, які раніше не помічала поліція», – коментує журі премії.

IRE – створена 1975 року неприбуткова організація з офісом при школі журналістики Міссурійського університету, Колумбія, США. Премію вручають за якісні журналістські розслідування. Цього року переможців нагородять у Флориді 16 червня.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button