Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 299 днів. За цей час ми опублікували 23649 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

13 квітня близько другої години ночі відбувся постріл з гранатомету в будівлю «Київміськбуду». Компанія вважає, що це провокація конкурентів.

фото: kyiv.npu.gov.ua

 

У поліції повідомляють, що пошкоджена будівля, у якій розміщений ресторан та відділ продажу «Київміськбуду». Провівши огляд, вони виявили відстріляний тубус від гранатомета зі знищеним номером. Також поліцейські вилучили відеозапис, на якому  зафіксований момент пострілу. 

фото: kyiv.npu.gov.ua

« “Київміськбуд” розцінює даний інцидент як прояв нечесної конкурентної боротьби. На сьогоднішній день Холдингова компанія є лідером будівельної галузі України, який щорічно виплачує мільйонні податки в бюджет міста і стабільно – дивіденди акціонерам» –  офіційна позиція «Київміськбуду». Також компанія повідомляє, що вона і надалі працює у звичному режимі.

фото: kyiv.npu.gov.ua

Нагадаємо, що  будівлю торгового центру  поруч пропонують  знести разом з  частиною будівлі «Київміськбуду» на Омельяновича-Павленка, 4/6 та забудувати розташовану перед нею ділянку зі сквером. Загалом на Омельяновича-Павленка, 4 планують збудувати багатоповерховий офісний центр.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button