Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 273 днів. За цей час ми опублікували 23464 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Державне підприємство «Чорнобильска АЕС» спростило процедуру реєстрації на екскурсію. Тепер, щоб відвідати станцію, потрібно лише зареєструватись на сайті.

Фото: ua.igotoworld.com

Відвідувачі будуть забезпечені усіма необхідними засобами індивідуального захисту та проходитимуть дозиметричний контроль. Під час візиту туристи зможуть ознайомитись з приміщеннями 3-го енергоблоку, з яких відбувалось керування реактором, побачити в дії інтегровану автоматизову систему контролю об’єкта «Укриття». Відвідувачам покажуть захисні споруди на випадок надзвичайних ситуацій та місцеву їдальню. 

«ЧАЕС стає ще одним об’єктом зони відчуження, який зможуть відвідати всі охочі. Це дасть можливість відвідувачам отримати повне уявлення про роботу станції та про проекти, які реалізуються на промисловому майданчику. Тому ми вирішили слідувати принципу «краще один раз побачити, ніж сто разів почути», – сказав голова ДАЗВ Віталій Петрук.

Щоб відправитись на екскурсію Чорнобильською АЕС потрібно заповнити заявку за 14 календарних днів до дати візиту, де вказати свої дані, номер паспорта або іншого документа, що посвідчує особу та інформацію про розмір одягу та взуття. Окрім того, при оформленні заявки потрібно буде додати скановану копію першої сторінки паспорта для кожного учасника візиту.

Оплата послуги здійснюється через он-лайн платіжну систему LiqPay протягом 60 хвилин з моменту подачі заявки.

Після перевірки даних і підтвердження отримання оплати, Чорнобильська АЕС не пізніше, ніж за сім днів до візиту, надішле відвідувачеві/організатору необхідну інформацію і  інструкції по відвідуванню.  Також на сайті попереджають, що поїздка може відмінитись за несприятливої погоди, ремонтних робіт на станції або пожежі. Проїзд на ЧАЕС здійснюється з м.Славутич залізничним транспортом. У разі самостійного в`їзду перетин кордону з територію зони відчуження відбувається через КПП «Дитятки»/«Паришів».

Вартість з однієї людини – 2700 грн

При оформленні групової заявки  надається знижка

Для групи чисельністю 5-10 осіб – 10%;

Для групи чисельністю 11-15 осіб – 15%.

Ознайомитись з детальним маршутом екскурсії можна перейшовши за посиланням

Нагадаємо «Хмарочос» писав, що на території Чорнобильської АЕС почали зводити сонячну електростанцію.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button