Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 268 днів. За цей час ми опублікували 23421 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Паркувальні майданчики створять поряд з кінцевими станціями метро. Вони вміщатимуть 600-700 автівок.

Михаїл Погарцев / Facebook

«Київтранспарксервіс» підготував документи для створення п’яти нових перехоллюючих паркувальних майданчиків біля станцій метро «Лісова», «Червоний хутір», «Сирець» та «Теремки». Про це розповів керівник підприємства, Олександр Німас.

Влада сподівається, що це дасть можливість залишати автівки біля станцій метрополітену на околицях Києва і, відповідно, розвантажить центральну частину міста.

«Це вже ті майданчики, які ми запустили в роботу і готові реалізовувати ці проекти загальною кількістю 600-700 машиномісць. Ці майданчики працюватимуть відповідно до офіційних тарифів міста», – цитує Німаса Укрінформ.

«Київтранспарксервіс» не планує передавати ці парковки в оренду приватним особам.

Німас зазначив, що 27 вересня набуде чинності реформа паркування, яка посилить штрафи за порушення правил. За недотримання правил паркування водію-порушнику доведеться сплатити 255 грн. Припарковані машини, що перешкоджають руху транспорту, будуть евакуювати і повертатимуть лише після сплати штрафу.

На думку Німаса, такі жорсткі умови нададуть змогу збільшити кількість багаторівневих паркінгів за рахунок залучення інвесторів.

Докладніше про реформу паркування читайте тут.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button