Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 286 днів. За цей час ми опублікували 23545 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Подорож столицею на ретро-поїзді триватиме дві з половиною години і коштуватиме 84 грн за місце в першому класі.

У Києві першого та дев’ятого травня курсуватиме святковий поїзд №897/898 з ретролокомотивом, повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

У ці дні потяг вирушатиме з першої колії станції «Київ-Пасажирський» о 13:45 і прибуватиме на головний вокзал Києва о 16:19.

Потяг вестиме паровоз серії Ер 787-46, випущений у 1951 році. Він досі працює на вугіллі. Ним керуватиме бригада з депо станції Сновськ, заснованого в 1873 році. У складі поїзду першого травня буде п’ять, а дев’ятого – чотири комфортабельні вагони з місцями для сидіння та вагоном-рестораном.

Подорож навколо Києва триватиме дві з половиною години. Ретропотяг проїжджатиме Дніпро, вантажні й пасажирські станції, локомотивні депо та історичну пам’ятку – будівлю депо Київ-Московський, яке свого часу було основним для вантажних паровозів.

Ціна квитка у вагоні першого класу становить близько 84 грн для дорослих і 32 грн для дітей, у вагоні другого класу – 48 грн для дорослих і 23 грн для дітей. Також ці квитки дають право безкоштовно відвідати музей залізничного транспорту, розташований на станції Київ-Пасажирський.

Нагадаємо, торік на Закарпатті запустили німецький туристичний ретропотяг.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button