Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23602 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

17 квітня розпочався плановий ремонт ескалатора.

27 квітня у вестибюлі Центрального вокзалу столиці завершено ремонт та відновлено роботу ескалатора, що працює на підйом. Нагадаємо, що 17 квітня його роботу було тимчасово зупининено  для планового ремонту, повідомила ПАТ «Укрзалізниця» на сторінці у Facebook.

П’ятого квітня філія «Пасажирської компанії» ПАТ «Укрзалізниця» оголосила тендер на купівлю двох ескалаторів, орієнтовна вартість яких складе близько 14 мільйонів гривень. Пропозиції на участь у тендері приймають до восьмого травня. Причиною заміни ескалаторів є зношені поручні ланцюгів та їх привід, що виявили в лютому під час технічного огляду.

Нагадаємо, що ескалатори працюють з 2001 року, коли були встановлені під час реконструкції станції Київ-Пасажирський. З 2016 року їх неодноразово закривали на ремонт. За даними компанії, вони працюють 20 годин на добу й обслуговують 20-40 тис. пасажирів щодня. Проте на табличці з розкладом роботи ескалаторів вказано, що вони працюють 18 годин на добу та мають «обідню перерву» з 12:00 до 13:00.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button