Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 279 днів. За цей час ми опублікували 23505 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Лоукост пропонує квитки на ці напрямки від 989 грн.

Фото: Wizz Air

Угорський лоукост-авіаперевізник Wizz Air запустив три нових рейси із Києва до Відня, Берліна і до центрального аеропорта Франкфурта. Про це повідомляє прес-служба компанії.

Квитки вже з’явилися на сайті Wizz Air. Перельоти до Берліна (аеропорт Шенефельд) та Франкфурта починаються з 1 липня, до Відня – з 28 жовтня. Вартість квитків в один бік починається від 989 грн.

Конкуренція серед лоукостів виросла після оголошення про вихід на український ринок Ryanair. На початку квітня Ryanair відкрив продаж квитків на перший рейс із Києва до берлінського аеропорта Шенефельд. Квитки Київ-Берлін доступні з 3 вересня і коштують від 27,5 євро (880 грн).

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button