Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 285 днів. За цей час ми опублікували 23536 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Третього червня відбудеться спортивно-благодійний «Пробіг під каштанами».

Фото: day.kyiv.ua

Це вже 26-й Пробіг в Києві. Цього року він розпочнеться на Михайлівській площі.

Кошти з забігу передають до Дитячого центру кардіології та кардіохірургії МОЗ України. За словами організаторів, уже понад 2000 учасників зареєстрували на Пробіг цього року. Проте загалом кожного року до заходу долучаються понад 10 000 учасників та більше як 250 корпоративних команд.

Кожен може обрати свою дистанцію:

«Благодійний пробіг» – 4,9 км, традиційно цей забіг обирають, усі хто люблять бігати без спеціальної спортивної підготовки.
«Спортивний пробіг» – це забіг на результат, кожен учасник та учасниця мають свій чіп, який визначатиме результат серед жінок та чоловіків. Дистанція також 4,9 км.
«Пробіг мужніх» – пробіг для учасників та учасниць на інвалідних візках, які подолають відстань 300 метрів від Михайлівської до Софіївської площі.
«Дитячий пробіг» – участь беруть учасники віком до 15 років, а дітей віком до 8 років мають супроводжувати дорослі.

«За 25 років Пробігу ми встановили три рекорди України, об’єднали сотні тисяч людей, що люблять бігати, а головне – започаткували чудову традицію: збиратися на “Пробіг під каштанами” задля позитивних емоцій та порятунку дитячих життів», – говорять організатори події.

Благодійний внесок для участі становить 150 гривень. Учать у Спортивному Пробігу – 250 гривень, у ціну входить оренда чіпу для фіксації результатів. Кошти, зібрані в рамках Пробігу, спрямовуються на закупівлю необхідного обладнання та розхідних матеріалів для Центру кардіології та кардіохірургії МОЗ України.

Для зручності учасників реєстрація відбуватиметься в онлайн та офлайн режимі. Зареєструватися можна до 30 травня на сайті.

Також читайте матеріал «Хмарочосу» про спортивні події цієї весни.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button