Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 246 днів. За цей час ми опублікували 23266 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

На зустрічі з виконавчим директором УЄФА Мартіном Калленом президент України Петро Порошенко сказав, що допомагатиме з розселенням футбольних вболівальників.

Фото: sport.bigmir.net/

«Маємо величезну кількість дзвінків  наших друзів, наших партнерів, не тільки з Європи, оскільки на сьогоднішній день не можна знайти жодного місця в готелі. Хочу сказати, що деяких гостей буду селити у себе вдома. Фактично такий рівень ажіотажу, такий рівень популярності», – повідомив Порошенко під час зустрічі з Мартіном Калленом.

Також президент зазначив, що бачив матчі фіналістів Ліги чемпіонів.

«Вчора до глибокої ночі дивився драматичний матч між Ромою та Ліверпулем. Це була рекордна кількість голів, і ніхто собі уявити не міг, що завершивши матч з рахунком  4-2, можна не потрапити до фіналу кубку, не потрапити до Києва. Тобто рейтинг Києва та бажання бути присутнім просто неймовірне», – сказав Порошенко.

Також на час проведення фіналу Ліги чемпіонів у центрі Києва перекриють вулиці, встановлять 400 громадських вбиралень та з’являться арт-інсталяції від КП «Київзеленбуд» . Додамо, що у Києві можна буде сфотографувати з кубком Ліги чемпіонів УЄФА.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button