Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23639 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Працівник атракціону розповідає, що причиною переміщення оглядового колеса шквал негативу у соціальних мережах та ЗМІ.

28 квітня на Поштовій площі встановили оглядове колесо. Нерозуміння киян викликало місце його розміщення. Атракціон поставили впритул до автомобільної естакади. Для відвідувачів колеса це означало шум та сумнівний краєвид на проїжджаючі повз автівки.

Після негативних відгуків колесо перемістили. Тепер атракціон розмістили ближче до сходів, що ведуть з Поштової площі до причалу. Таким чином, вид на площу з колеса частково замінив пейзаж естакади.

Зараз атракціони працюють у нормальному режимі. Квиток на оглядове колесо та карусель коштує 60 гривень.

Нагадаємо, що атракціони з’явилися на Поштовій площі у рамках фестивалю «Гастро Причал». Він триватиме тут з 28 квітня по 30 вересня. Окрім атракціонів, у програму фестивалю входять майстер-класи від шеф-кухарів, вуличні страви різних країн світу, DJ-сети, танцювальні вечірки, численні зони відпочинку та розваг, сферичний кінотеатр, прокат велосипедів та роликів.

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button