Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

За допомогою мобільного додатку TravelPost можна знайти людину, яка доставить посилку у потрібне місце.

Щоб відправити посилку, потрібно зареєструватися, додати її короткий опис та зазначити звідки і куди доставляти. Люди, які подорожують, за доправлення продукту отримають винагороду. Для цього теж варто зареєструватися, вказати свій маршрут із запланованими датами виїзду. Після цього додаток згенерує можливі посилки в цьому напрямку. Відправник та водій у приватних повідомленнях можуть домовитися про ціну доставки та обговорити інші деталі. Додаток TravelPost не встановлює свої ціни на послуги.

Також в системі є рейтинг. Перші бали надає додаток. Вони залежать від кількості інформації, яку вказав про себе користувач. Далі після кожної вдалої доставки водій та відправник мають залишити один про одного відгуки.

TravelPost обмежує перевезення предметів, які заборонені законодавством України, митними правилами та нормами перевезення багажу літаком чи залізницею. Також розробники не рекомендують передавати дорогоцінні речі, техніку чи гроші.

«Цей додаток допоможе водієві покрити витрати на дорогу, а відправнику переслати нетиповий вантаж. Акваріумних рибок або кошеня. Скляні банки, які в селі чекає бабуся, щоб закрити на зиму нову порцію огірків або варення. Котлети для сина студента»,  – пишуть розробники TravelPost.

Нагадаємо, що «Нова Пошта» запустила послугу «Плати пізніше».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button