Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

До Києва приїде ветеран незалежної електронної музики Squarepusher.

Виступ Squarepusher. Фото: Squarepusher / Facebook

Організатори фестивалю електронної музики Brave! Factory оприлюдинили частину лайн-апу – по одному імені з кожної сцени.

Так, на фестивалі, який проходитиме 25-26 серпня у Києві, виступлять Squarepusher, Floating Points, Hidden Orchestra (Велика Британія), DJ Stingray 313 (США), Chris Liebing (Німеччина) та Apollonia (Франція).

Повний перелік музикантів буде відомий згодом. Організатори зазначили, що з кількома з них все ще ведуться переговори.

Квитки early bird вже розкупили. З 19 квітня квітки коштуватимуть 1155 грн, з 29 червня – 1485 грн, з 10 серпня – 1815 грн, а в день фестивалю – 2145 грн.

Місце проведення ще обирають, але, найвірогідніше, він відбудеться на території заводу «Київметробуд» – як цей майданчик готували до фестивалю минулого року, дивіться у фотоматеріалі. Торік лайн-ап складався з 50 музикантів.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button