Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 281 днів. За цей час ми опублікували 23527 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У березні 2018 року оператори Lifecell і Vodafone надали абонентам доступ до тесту швидкості нового 4G-інтернету. На початку квітня до них приєдналася і компанія Київстар.

Повноцінне використання інтернету четвертого покоління почнеться тільки ближче до літа, коли оператори включать мережі на частоті 1800 МГц. Щоб оцінити переваги високої онлайн-швидкості, потрібна лише USIM-картка і смартфон з підтримкою 4G. Зараз чіпсети більшості нових смартфонів оснащені цією технологією. У магазині Comfy продаються вдалі моделі з погляду поєднання ціни та продуктивності.  

 

Смартфони з підтримкою 4G:

  • Xiaomi Redmi 5A. Смартфон на потужній платформі від Qualcomm, 4 ядра і оболонка MIUI. У розпорядженні користувача 2 ГБ ОЗУ і 16 ГБ сховища, 3000 мАг ємності батареї.
  • Meizu M5c — продуктивний смартфон з 8 ядрами і 2 ГБ оперативної пам’яті. Оснащений екраном на 5 дюймів і акумулятором на 3000 мАг, якого вистачає на 2-3 дні. Працює на процесорі MediaTek MT6737, має зручну фірмову оболонку Flyme OS.
  • Nokia 3 працює на MediaTek, має 2 ГБ ОЗУ, 16 Гб вбудованої пам’яті і лише 2630 мАг запасу акумулятора. Зате підтримує не тільки LTE, але і NFC.
  • Honor 6A — має скромний дизайн, зате обладнаний продуктивним процесором Snapdragon 430 з 8 ядрами, графікою Adreno 505 та оболонкою EMUI 5.1.
  • Смартфон Huawei Nova Lite — апарат у металевому корпусі і з HD-роздільною здатністю екрана на платформі Qualcomm Snapdragon 425. Смартфон може похвалитися акумулятором на 3000 мАг.
  • Samsung Galaxy J3 — одна з найдешевших моделей Самсунг. Тут користувач отримує апаратну платформу виробника, Super AMOLED-дисплей і якісну камеру з автофокусом.

Один з цих смартфонів можна придбати, якщо нинішній смартфон не підтримує 4G. Із запропонованого в Comfy асортименту можна знайти пристрій для різних завдань. Щоб полегшити вибір, потрібно поставити галочку фільтра біля характеристики «4G» і не забути змінити сім-карту на USIM для 4G.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button