Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23489 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Вже друга петиція на підтримку альтернативного проекту розв’язки на Шулявці зібрала необхідні 10 000 голосів.

Вранці 17 травня під стінами Київради зібралось декілька мітингів в очікуванні початку пленарного засідання Київради. Один з них – на підтримку альтернативного проекту розв’язки на Шулявці авторства Віктора Петрука.

Учасники мітингу роздавали листівки з порівняльною таблицею, в якій зазначається вартість обох проектів та особливості їх конструкцій.

Після цього, активісти привітали розв’язку-чотирилисник з двома ювілеями: 90-річчям з моменту будівництва першої такої розв’язки в світі та 60-річчям будівнитцва першого шляхпроводу такого типу. Вони відкоркували пляшку шампанського та запалили свічки на торті. Після цього розпочалась естафета – активісти намалювали на тротуарі перед Київрадою дві схеми розв’язок та запропонували іншим учасникам перевірити, на якій з них можна швидше розвернутись.

Нагадаємо, що раніше у КМДА затвердили проект розв’язки на Шулявці типу «неповний лист конюшини». Його збираються будувати 17 місяців, на цей час буде розірвано сполучення громадського транспорту з центром міста. Будівництво мали розпочати з 1 травня 2018 року, але відклали на місяць, до 1 червня.

Тим часом вже друга петиція з приводу проекта розв’язки набрала 10 000 голосів киян.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button