Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 294 днів. За цей час ми опублікували 23622 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Будівлю заводу знесуть, щоб побудувати розв’язку на Шулявці типу «неповний лист конюшини».

Фото: zik.ua

П’ятий корпус заводу «Більшовик» почнуть зносити наступного року, про це в ефірі Громадського радіо сказав заступник голови КМДА Микола Поворозник.

​«Знесення, скоріше за все, — це питання наступного року. У цьому році завдання зробити проїзд між вулицею Довженка та вулицею Гетьмана в обидва боки. Наступного року — лівоповоротні та правоповоротні з’їзди», — сказав Поворозник.

Поворозник також додав, що термін будівництва, зумовлений тим, що відсутня інформація про комунікації, які треба ремонтувати та переносити. Також він зазначив, що пішоходи на час ремонту зможуть користуватись тими ж пішохідними переходами, що й зараз.

Нагадаємо, що для будівництва розв’язки типу «неповний лист конюшини» потрібно знести п’ятий корпус заводу «Більшовик». З першого травня вже почнеться підготовка до будівництва, яке триватиме 17 місяців.

Напрями руху на час ремонту Шулявського шляхопроводу можете прочитати перейшовши за посиланням.

Також нагадуємо, що у КМДА обрали дорожчий та менш ефективний варіант розв’яки на Шулявці. Альтернативний проект взагалі не передбачав знесення корпусу заводу.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button