Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 296 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Сьогодні, 17 травня, ПриватБанк запустив сервіс оплати Apple Pay. Очікується, що згодом до системи долучиться й Ощадбанк.

Фото: прес-служба ПриватБанку

Сервіс Apple Pay дозволяє оплачувати покупки за допомогою iPhone.

Apple Pay дозволяє розраховуватися за покупки за допомогою iPhone або Apple Watch, до якого прив’язана банківська картка. Для цього достатньо авторизуватись через Touch ID, Face ID або пароля й піднести телефон до термінала.

ПриватБанк зробив детальну інструкцію, як налаштувати iPhone для користування Apple Pay.

Сервіс Apple Pay працює лише з новою iOS 11, тому власники iPhone 5, в яких не оновлюється операційна система, не зможуть ним скористатися.

Apple Pay позиціюється як найбезпечніший спосіб оплати, оскільки номер прив’язаної до сервісу банківської картки не зберігається ані на телефоні, ані на серверах Apple.

Нагадаємо, нещодавно Google зняв рекламу для платіжної системи Google Pay в київському метро.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button