Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 278 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Петиція на підтримку розв’язки Петрука набрала 10 тисяч голосів.

Транспортна комісія Київради 21 травня розглянула петицію про обрання проекту трирівневої розв’язки реконструкції Шулявського шляхопроводу. Депутати проголосували за врахування думки громади, повідомила керівниця прес-центру УНІАН Ірина Головатенко.

«Обидві петиції обов’язково мають бути враховані, ситуація під контролем депутатів», – передає вона з засідання транспортної комісії.

Петицію про повернення трирівневої розв’язки авторства Віктора Петрука в правове поле та проведення архітектурного конкурсу на краще проектне рішення розв’язки Шулявського шляхопроводу створили восьмого травня. За першу ж добу петиція зібрала 3000 підписів.

Ліворуч – проект розв’язки Петрука, праворуч – розв’язка «Київдормістпроекта»

17 травня під стінами Київради пройшов мітинг на підтримку альтернативного проекту розв’язки на Шулявці.

Нагадаємо, петиція на підтримку розв’язки Петрука вже набирала потрібні 10 тисяч підписів. Проте у КМДА вирішили реконструювати Шулявський шляхопровід за проектом неповного чотирилисника, розробленого інститутом «Київдормістпроект».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button