Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 280 днів. За цей час ми опублікували 23517 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Ukrainian Design Market покликаний змінити ставлення до сувенірів і подарунків з України.

Фото: прес-служба Всі. Свої

Проект «Всі. Свої» проведе спеціальний pop-up маркет під час проведення фіналу Ліги чемпіонів 24-27 травня.

На Ukrainian Design Market буде представлено близько ста українських брендів, які запропонують одяг, сумки, рюкзаки, аксесуари, кераміку, авторські сувеніри, предмети декору та гастрономію.

«Замість тризубів та магнітиків гості столиці, які приїдуть на фінал Ліги чемпіонів, зможуть привезти додому оригінальні авторські речі на пам’ять про нашу країну», – повідомляє прес-служба проекту «Всі. Свої».

Фото: прес-служба Всі. Свої

Організатори склали шорт-ліст учасників, на яких варто звернути особливу увагу. Зокрема, дизайнерський одяг буде у брендів Matveeva Fine Garment і G2A, сучасні вишиванки – у марки ETNODIM, прикраси можна знайти біля стендів EJ, Dari Jewelry і Samokish. Авторську кераміку слід пошукати у SaGa pottery, Maistrenko ceramics і MOX, дерев’яний декор запропонує Woodstuff, свічки – Glasslight Candle, а в Shabaltas на гостей маркету чекають плетені вироби.

Фото: прес-служба Всі. Свої

Два роки тому проект «Всі.Свої» відкрив магазин українських брендів на Хрещатику, 27 на місці Grand Gallery. У магазині представлено близько 150 українських брендів.

Адреса: Хрещатик, 34

Дата: 24-27 травня

Час: 12:00 – 22:00

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button