Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 275 днів. За цей час ми опублікували 23473 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

В Комітеті з прав людини запевнили, що в Україні сімейним цінностям і так нічого не загрожує.

Традиційні сімейні цінності. Фото: knowyourmeme.com

Комітет Верховної ради з прав людини відповів на петицію про захист традиційних сімейних цінностей, яка набрала необхідні 25 тисяч голосів.

Автору петиції, пастору Церкви євангельських християн Віктору Танцюрі повідомили, що з Плану дій з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини вже вилучено шостий підпункт 105 пункту, в якому йшлося про легалізацію в Україні зареєстрованого цивільного партнерства для різностатевих і одностатевих пар.

Більш того, Комітет з прав людини запевнив Танцюру, що Мін’юст працює над тим, щоб вилучити з Національної стратегії ще деякі пункти «у зв’язку з неможливістю або недоцільністю їх виконання».

Як можна пересвідчитися на сайті Міністерства юстиції, підпункт про цивільне партнерство одностатевих пар справді вилучено з вердиктом: «Виконання неможливе».

У звіті щодо реалізації Національної стратегії в сфері прав людини за І квартал 2018 року пояснюється, що до Мін’юсту надійшла велика кількість звернень різних організацій, зокрема таких, як «Любов проти гомосексуалізму», «Древо», «Місія милосердя й справедливості», «Об’єднання християн-військовослужбовців України» тощо.

Також вилучити цей підпункт прохала влада Запорізької, Тернопільської, Миколаївської, Рівненської області, міст Кам’янець-Подільського, Острога, Рівного, Фастова, Полтави та деякі інші місцеві ради.

Нагадаємо, підписанти петиції про захист традиційних сімейних цінностей вимагали заборонити «пропаганду і популяризацію різних видів девіантної статевої поведінки й антисімейних ідей» і публікацій матеріалів на цю тему у ЗМІ.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button