Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 292 днів. За цей час ми опублікували 23594 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

КП «Київреклама» прибрала вивіску магазину «Ортотека»на вулиці Ярославів Вал, яка не відповідала порядку розміщення вивісок.

Магазин ортопедичних товарів «Ортотека» 15 травня встановив вивіску, яка виходила за межі вхідної арки, і тим самим порушувала правила.

Директор «Київреклами»  Олександр Смирнов повідомив у коментарях в Facebook, що «Ортотека» не подавала жодного повідомлення про розміщення зовнішньої реклами. В свою чергу, архітектор «Агентів змін» Максим Головко нагадав, що вони розробили довідник для вулиці Ярославів Вал, в якому показано, як можна розміщувати вивіску, в тому числі, на цьому будинку.

Спочатку «Київреклама» надіслала лист до магазину з проханням прибрати неправильну вивіску, проте магазин на нього ніяк не відреагував. Для того, щоб самостійно демонтувати вивіску, в «Ортотеки» було три дні. Оскільки за цей час вони цього не зробили, то комунальники прибрали вивіску самостійно.

Нагадаємо, що компанія Helen Marlen облаштувала зелену зону у Пасажі.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button