Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23637 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Школа відбудеться 13-19 серпня в Карпатах.

 

Школа відбудеться 13-19 серпня 2018 року в Карпатах.

Під час літньої школи будуть обговорювати  питання екологічності, гендерної рівності та демократію  участі, та як її досягнути. Також будуть розбирати, як зробити свій проект дружнім до довкілля та відповідально використовувати ресурси, працювати з владою та партнерами.

Для участі у літній школі організатори  запрошують активних агентів та агенток суспільних змін з усієї України.

Подати заяву на участь у школі можна до 15 червня 2018 року, 23:59. Участь у «Зеленій академії» є безкоштовною. Відбір відбуватиметься на конкурсній основі. Організатори відберуть 25 учасників/-ць. Про результати відбору повідомлять на початку липня 2018 року.

Учасником/-цею академії може бути повнолітня особа, віком від 18 років. Верхньої вікової межі для участі у літній школі немає.  Також фонд забезпечує проживання та харчування на час навчання.

Подати заявку на участь можна перейшовши за посиланням.

Нагадаємо, що яхт-клуб «Оболонь» запрошує школярів безкоштовно займатись вітрильним спортом

 

 

 

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button