Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 297 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

80-річний актор стверджує, що не мав на увазі когось образити.

Морган Фрімен із колегою Пас Вега на прем’єрі фільму «10 кроків до успіху». Фото: Wikipedia

Під час журналістського розслідування CNN з’ясувалося, що вісім жінок звинувачують 80-річного голлівудського актора і лауреата «Оскара» Моргана Фрімена у домаганнях.

Жінки, які співпрацювали з Фріменом, повідомили, що той допускав непристойні коментарі щодо їхнього одягу та тіла. Одна жінка сказала, що під час зйомок комедії «Красиво піти» в 2015 році Фрімен намагався задерти їй спідницю та зазирнути під неї, поки його не зупинив актор Алан Аркін.

Дехто, кого CNN опитувало щодо випадків сексуальних домагань, відразу розуміли, що йдеться саме про Фрімена, ще до того, як журналісти повідомляли його ім’я. Та деякі інші опитувані заявляли, що ніколи не помічали за актором непристойної поведінки.

Видання зазначає, що йдеться про випадки, які траплялися на публіці, часом навіть перед камерами.

Представники Фрімена передали його звернення виданню Hollywood Reporter: «Всі, хто мене знає або працював зі мною, в курсі, що я не здатен навмисне когось образити або змусити ніяковіти. Вибачаюсь перед усіма, хто виявився ображеним – я цього не хотів».

Хвиля звинувачень у сексуальних домаганнях почалася зі скандалу навколо продюсера Харві Вайнштейна, що спалахнув у жовтні 2017 року. Йдеться про понад 80 постраждалих жінок, зокрема про випадки зґвалтування.

Після цього в усьому світі розгорнулася кампанія #MeToo, покликана заохотити жінок розповідати про сексуальне насилля.

З того часу звинувачення у харасменті отримали Ларс фон Трієр, Бен Аффлек, Кевін Спейсі, Стівен Сігал та ще понад 200 знаменитостей, з повним переліком яких можна ознайомитися тут.

Читайте також, чому цього року скасували Нобелівську премію з літератури.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button