Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23586 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Рибна гастролавка «Чорноморка» відкриває третю локацію в Києві на Подолі. Дві попередні розміщуються на Солом’янці та на Позняках.

Фото: facebook.com/chernomorka2013/

Рибна лавка відкриється дев’ятого червня за адресою вул. Ярославська, 5/2. У «Чорноморці» можна скуштувати мідії, рапани, устриці та випити просекко. Тут можна купити й свіжі морепродукти: барабулю, лобстер, дорадо, лосось та форель, мідії і рапани. З приготовлених страв пропонують одеський форшмак, ухубрускети з лососем і сиром Філадельфія, дунайський оселедець з картоплею, тартар з лосося та ікрою закарпатської щуки.

Асортимент морепродуктів тут оновлюють три рази на день. Вугор виловлюють в Шацьких озерах, щуку і форель привозять з Закарпаття, камбалу-калкан і ската – з Одеської області. Устриці – з Франції, Нідерландів, Ірландії і України. «Чорноморка» також постачає рибу десяткам ресторанів Києва. Наприклад, в рибний маркет «Дон Маре» та GoodWine, пише БЖ.

Фото: facebook.com/chernomorka2013/

Ціни: свіжі устриці – 27-112 грн/шт, свіжі мідії – 6 грн/ шт, ікра щуки – 128 грн, готові мідії – 74 грн, олів’є з м’ясом лосося – 69 грн, карпачо з лосося – 110 грн, шпроти власного приготування – 44 грн.

Перша точка «Чорноморки» відкрилася у 2014 році на вулиці Пітерській у Києві. Згодом заклад переїхав на вулицю Преображенську. Всього у Києві є п’ять закладів мережі та один в Одессі, який відкрився минулого року.

Компанія була заснована у 2013 році і поставляла свіжий чорноморський улов до ресторанів і магазинів Києва.

Нагадаємо, що у Києві відкрили заклад із сушеною та в’яленою рибою Taranka.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button