Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 298 днів. За цей час ми опублікували 23640 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

25-26 серпня відбудеться фестиваль музики та мистецтв Brave! Factory.

25-26 серпня, у вихідні після Для Незалежності України, команда Closer проведе другий фестиваль музики та мистецтва Brave! Factory. На території одного з київських заводів організатори збудують п’ять сцен, які відповідатимуть п’яти різним музичним жанрам. Планують і шосту чіл-аут сцену з експериментальною музикою. Місце проведення все ще уточнюється, в минулому році це був завод «Метробуд» площею 50 000 кв. м і, імовірно, цьогорічний фестиваль пройде також там, хоча частина танцювальних майданчиків будуть облаштовані на інших павільйонах заводу.

В лайн-апі 2018 – виступи колективів з Великої Британії Floating Points і Hidden Orchestra, з аудіо-візуальним шоу, а також мультиінструменталіста Томаса Дженкінсона з проектом Squarepusher. Серед перших імен лайн-апу також французьке тріо Apollonia, діджей і продюсер із Детройта Шерардд Інгрем (Dj Stingray), діджей з Німеччини Кріс Лібінг. Інші виконавці будуть названі найближчим часом. Всього в лайнапі очікують близько 50 музикантів світової та локальної сцен електронних і концертних жанрів.

Також для фестивалю Brave організатори запросили десятки художників, скульпторів з України та інших країн, що оформити територію та сцени.

Вартість квитків:

з 25.05 – 1150 грн / 35 євро;

з 29.06 по 09.08 – 1486 грн / 45 євро;

з 10.08. по 25.08 – 1815 грн / 55 євро;

На вході – 2145 грн / 65 євро.

Нагадаємо, що YouTube запустив в Україні музичні чарти.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button