Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 287 днів. За цей час ми опублікували 23569 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

У Лондоні планують дозволити електромобілям паркуватися на стоянках безкоштовно або зі знижкою.

Фото: mundo.pro

Відповідне рішення запропонував Комітет з питань екології, проте, мер Лондона Садик Хан його ще не затвердив.

Пільгові або безкоштовні стоянки можуть дозволити 60% жителям Лондона, які не мають гаража або під’їзної доріжки. Також така пропозиція зумовлена тим, що у Лондоні є дефіцит зарядних станцій, пише Autocar.

Безкоштовне паркування для електромобілів у всіх районах столиці Великою Британії має сприяти тому, аби містяни користувалися саме електрокарами.

Міський голова пропонує впровадити привілей для власників електромобілів на короткий термін, щоб активізувати попит. Поки транспортне відомство столиці буде інвестувати гроші у будівництво нових зарядних станцій для електромобілів.

Нагадаємо, що до 2025 року 20% автівок у Львові мають бути електричними.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button