Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 247 днів. За цей час ми опублікували 23275 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Атракціон визнали незаконним і таким, що заважає будівництву канатної дороги.

Фото: Троллей над Днепром / Facebook

Міська влада вирішила закрити і демонтувати тролей через річку Дніпро. Про це повідомив радник мера Києва з питань благоустрою Дмитро Білоцерковець, зазначивши, що атракціон розміщено незаконно.

За його словами, тролей закриють через недотримання правил і через скарги від клієнтів, які зависали під час спуску. Таких скарг було чотири. Також перевіряється випадок з можливим падінням людини з троллея.

Білоцерковець повідомив, що також у цьому місці готуються до будівництва канатної дороги, яка з’єднає Арку, Труханів острів і Поштову площу.

Торік місто продало з біржових торгів дозвіл на розміщення троллея на один сезон. Переможець біржових торгів заплатив 250 тисяч гривень за сезон роботи.

Білоцерковець також зазначив, що організатори стрибків із Пішохідного моста також працюють незаконно, але у міської влади «немає повноважень демонтувати людей».

Маршрут тролея починається від Арки Дружби народів й простягається до точки приземлення на Трухановому острові біля Пішохідного мосту.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button