Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Старт канатного маршруту розпочинатиметься від Арки Дружби народів й простягнеться до точки приземлення на Трухановому острові біля Пішохідного мосту.

Фото: Skypark

Повернення атракціону заплановане на 15 серпня. У групі «Тролей над Дніпром» у Facebook нагадують, що швидкість спуску, в залежності від ваги людини становить до 80 кілометрів на годину. Довжина спуску – 600 метрів, а максимально допустима вага не повинна перевищувати 130 кілограмів.

За разову поїздку над Дніпром доведеться сплатити 200 гривень. На верхній точці старту біля Арки Дружби народів організатори атракціону розмістять три паралельні траси.

Раніше, у Києві презентували концепцію розвитку прибережних територій та зон відпочинку.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button