Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 295 днів. За цей час ми опублікували 23629 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

З першого червня у Києві запрацює продаж талонів для паркування через систему ГІОЦ.

Фото: kyivcity.gov.ua

«КП “Київтранспарксервіс” впроваджує онлайн-продаж талонів  паркування через сервіс системи ГіОЦ», – розповів заступник голови КМДА Дмитро Давтян. Талон діє на парковках КП «Київтранспарксервіс». На сайті комунального підприємства є карта з усіма парковками та список  адрес, які розбиті по зонах. Квартальний абонемент на всі зони коштує 1465 гривень. Вартість місячного – на першу, другу, третю зони – 630 грн, на другу, третю – 441 грн та лише на третю коштує 315 грн.

На сайті продажу абонементів можна обрати тип паркувального талона (квартальний або місячний). Серед варіантів доставки пропонують  «Новою поштою», «Укрпоштою» або самовивозом. Оплата здійснюється банківською карткою безпосередньо на сайті КП ГІОЦ.  Доставка абонементів безкоштовна.

Нагадаємо, що КМДА продає на аукціоні право облаштувати паркувальні майданчики.

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button