Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 289 днів. За цей час ми опублікували 23581 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Перший концерт відбудеться вже першого червня.

Фото: weloveua.com

Перший концерт буде присвячений Франції. В «дитячій» частині прозвучать Моцарт, Штраус, Бах. Дует скрипки й баяну будуть грати твори Рішр ГальяноЄжен Боцца, Лео Деліб. В концерті також візьмуть участь Fantastic Chamber Orchestra під керівництвом Мирослави Которович. Київський квартет саксофоністів з запрошеним солістом, лауреатом міжнародних конкурсів, Кентом Ігараши зіграють класичні твори: Tourdion – невідомий французький автор ХІІ століття, Клода Даккена – «Зозуля», Єжена Боцца (одиного з перших композиторів, які писали для саксофона).

Для гостей концерту організатори обіцяють комфортний простір з зоною фудкорту з французькими тартінами, сирними плато, багетами, морозивом та повітряними тістечками шу.

Всього п’ять разів протягом літа 2018-го на сцені в парку ім. Тараса Шевченка будуть звучати композиції світової класики у виконанні українських і закордонних музикантів. Наступні концерти відбудуться 23 червня, 7 липня, 4 серпня, 24 серпня.

«Ми хочемо створити новий формат: об’єднати міський пікнік у парку з концертом легкої класики. Це дуже по-європейськи – елегантно й одночасно демократично. Саме те, чого, як ми вважаємо, не вистачає столиці. Це так приємно – мати можливість вийти ввечері в улюблений парк не просто погуляти, а на концерт», – говорить ініціаторка проету Марія Дідківська.


Місце: Парк Шевченка

Адреса: бульвар Тараса Шевченка

Дата: 01 червня

Час: 18:00 -22:00

Вартість: Безкоштовно


Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button