Перш ніж прочитати матеріал, розгляньте можливість підтримати нас. «Хмарочос» пише про розвиток міст 9 років та 277 днів. За цей час ми опублікували 23486 новин та статей. Весь контент – в безкоштовному доступі. На нас не впливає жоден олігарх чи великий бізнес, ми працюємо для наших читачів й читачок. Ваш внесок дозволить продовжити працювати нашій редакції. Долучіться до спільноти з сотень осіб, які вже підтримують «Хмарочос».
| Хто ми такі?

Читайте нас в Telegram, Twitter, Instagram, Viber та Google Новинах

Активісти зазначають, що такі протести будуть продовжуватись.

Фото: express.co.uk

Активісти в білих масках прикували себе до скульптур Антоніо Гауді в парку Гуель. Вони мали з собою плакати проти масового туризму в Барселоні, оскільки, на їхню думку, він приносить більше шкоди, ніж користі. Про це повідомляє газета  Еxpress.

Згідно зі словами групи Arran, що виступає проти туризму, демонстрація була тільки початком літньої кампанії проти туристів.

«Наша організація не може прийняти поточну модель туризму в Іспанії, яка також поширена в Валенсії і на Балеарських островах. Вона враховує тільки економічні інтереси країни і при цьому погіршує життя місцевого населення», – говорять представники Arran.

Проте потім поліція прибула на місце події і арештувала активістів.

Видання Еxpress зазначає, що масовий туризм створює незручності для жителів міста. Також він негативно впливає на сільську місцевість, оскільки мандрівники не дбають про культурну спадщину і залишають сміття.

Також читайте: «Корупція, заборона абортів, зброя: проти чого виходять люди на вулиці міст світу».

Коментарі:

Вам доступний лише перегляд коментарів. Зареєструйтесь або увійдіть, щоб мати можливість додавати свої думки.

*Ці коментарі модеруються відповідно до наших правил ком’юніті

Newsletter button
Donate button
Podcast button
Send article button